Programajánló

Programajánló

Lovas programok

Lovas klubunkban számtalan lovaglási lehetőség várja a lovak és lovaglás szerelmeseit. Így lovaglás, oktatás, lovas kurzusok, tereplovaglás, pónilovaglás, sétakocsikázás.

Lovas programok

Csikós bemutató

Az év minden szakában (télen fedeles lovardánkban) várjuk vendégeinket zenés csikós bemutatónkkal, mely a régi csikósok életét, hagyományait és játékait eleveníti fel. A bemutató a nézők aktív bevonásával zajlik.

Elemei: lófektetés, ostorbemutató, pónibemutató, papírszakítás ostorral, asszonyverés, kendőtépés, székfoglaló, borhordás.

Élvezze lovasbemutatónkat Sopronban!

Sopron festői tájain járva Ön is pihentető elfoglaltságot találhat a Vadvirág Panzió és Étteremben. Számos programmal és szolgáltatással várjuk az ide látogatókat, akik szeretnék megismerni a „Hűség városát”.

Lovas programjaink közül kicsiknek és felnőtteknek egyaránt örömmel ajánljuk csikós lovasbemutatónkat. Ön nem csupán nézője lehet a bemutatónak, a csikósok bevonják a játékba, hogy még jobban megismerhesse ezt az ősi magyar kultúrát, szokásvilágot.

A csikósok a régi időkben igen elismertek voltak a magyar társadalomban. A magyar köztudottan lovas nép volt, így mindig szükség volt csikósokra, akik terelték a ménest és értettek a lovak nyelvén. Legfontosabb ismertetőjelük az, hogy díszes karikás ostorral terelik a jószágokat, de ez a karikás ostor nem csupán irányításra szolgál. Mára a lovasbemutatók egyik központi eleme, hogy a csikós pattogtatja a karikás ostort. A lovasbemutató leglátványosabb pillanata, amikor a csikós leülteti, lefekteti lovát a földre.

Ismerje meg Ön is az ősi magyar lovas hagyományokat, a csikósok mutatványait és vegyen részt Ön látványos lovasbemutatónkon, melyekkel egész évben várjuk látogatóinkat!

Csikós bemutató

Kerékpározás

Szállodánk 10 db bérelhető kerékpárral rendelkezik. Szállóvendégeink egyik kedvelt időtöltése a közeli erdőkben, erdei utakon kerékpártúrákat tenni.

Kerékpározás

Túrázás, erdei séta

A természetet kedvelők több kilométeres gyalogtúrákat, erdei sétákat tehetnek, magukba szívhatják a semmihez sem hasonlítható friss erdei levegőt. Megújulás szívnek, léleknek, testnek.

Milyen túraútvonalakat tartogat Sopron és környéke?

Soproni szállásunk környékén lehetőség van számos kiránduló- és túraútvonal meglátogatására. Hosszabb-rövidebb túrákra, kerékpárral vagy gyalogosan, könnyebb és nehéz terepet is kipróbálhatnak az idelátogatók.

Kiránduló útvonalak:

Ciklámen tanösvény: Könnyű sétaútvonal 8 km hosszan, amely a Soproni Tájvédelmi Körzeten vezet végig és mutatja be azt. Zöld jelzés: Ez is kényelmes sétát ígér, amely közben megtekinthetjük a Hatvan Emlékművet is. Zöld háromszög: Ez már közepes útvonal, meredek részekkel, melynek végén a Károly-kilátóhoz jutunk. Sárga háromszög: Az úti cél azonos az előzővel, viszont az útvonal kanyargósabb. Kék háromszög: Meredek útvonal, ezért edzettebb túrázóknak ajánlott.

Túraútvonalak, pályák:

Kék jelzés: A Károly-kilátótól vezet a Dalos-kőhöz, amely a Dalos-hegyen található. Erdei tornapálya: 21 állomáson végezhetünk előre kialakított tornagyakorlatokat, amely igazán érdekessé teszi a túrát. Terrain sétapályák: Különféle nehézségű pályákkal találkozhatunk, így kiválaszthatjuk a számunkra megfelelőt.

Vegye igénybe soproni szállásunk kényelmét és fedezze fel a környék természeti kincseit egy kellemes kirándulás keretein belül.

Foglaljon szállást még ma!

Túrázás, erdei séta

Vadászat

A közeli soproni erdők vadban gazdag tájai egész esztendőben várják a vadászatot kedvelőket. Vadász kísérővel, szervezett programmal, vadlakomával várjuk vendégeinket.

Vadászat Sopronban és környékén

A vadászat egy régi és előkelő hagyományokra visszatekintő tevékenység, amelyre a soproni térségben remek program lehetőség nyílik, minden arra jogosult személynek.

Sopron és környéke igen gazdag természeti kincsekben, látnivalókban és vadállományban is. A különböző egységek bizonyos felügyelő szervek, vadgazdálkodó társaságok, erdőgazdaságok, földtulajdonosok és haszonbérlők fennhatósága alá tartozik. Sopron térségében a főbb vadfajok a gímszarvas, vaddisznó, őz, és néhány példány dámszarvas is megtalálható, valamint kisebb mennyiségben apróvadak, mint mezei nyúl és fácán. A vadászok gondoskodnak az állományról és a megfelelő szaporulat támogatásáról és védelméről. A helyi vadászatra jogosultak nagyon tudatos vadgazdálkodást folytatnak, a vadászatok tudatos irányításával is.

A tervezett éves lelövést nagy százalékban bérvadászattal hasznosítják, jelentős külföldi vendégkörrel, ugyanakkor szívesen fogadnak új jelentkezőket is a vadászterületeken. Ha Ön is ennek az ősi és nemes időtöltésnek hódol, ne hagyja ki a lehetőséget! Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal és mi mindenben állunk rendelkezésére!

Vadászat

Horgászat

Szeretné, ha szállása közelében horgászásra is lenne lehetősége?

Akkor a Vadvirág Panzióben a helye!

Ha családja többi tagja a lovaglást vagy a túrázást részesíti előnyben, Ön azonban inkább horgászni szeretne, ne csüggedjen. Nálunk mindenkinek lehetősége van megtalálni a számára legmegfelelőbb programot.

A klubtól mindössze 1 km-re található Fehér úti tó a horgászat szerelmeseit várja. A horgászat kellemes, nyugalmas tevékenység, valódi kikapcsolódás. Nincs pihentetőbb, mint üldögélni a tóparton és várni, mikor kap rá egy hal a csalira.

Különféle hal fogható a tóból, mint például ponty, csuka, pisztráng és amur. A vízben rákok is szép számmal élnek, ami tanúbizonyságot ad a tó vízének kifogástalan minőségéről. A horgászat nálunk kikapcsolódás és izgalmas élmény is egyben.

Ha szeretné kipróbálni ezt a pompás horgász tavat, hozza el horgászbotját és élvezze ezt a remek kikapcsolódást egyedül vagy akár családjával együtt. Látogassa meg a Vadvirág Panzióhez rendkívül közel eső Fehér úti horgász tavat.

Foglaljon szállást nálunk garantált, hogy a család minden tagja élvezni fogja az üdülést!

Horgászat

Csoportoknak szóló programok

Csoportjainkat érkezéskor házi pálinkával és forró pogácsával fogadjuk. Zenés csikósbemutatónk után változatos menüink elfogyasztása közepette cigány zenével, harmonika szóval, folklór programokkal tesszük színesebbé a nálunk eltöltött időt. Emellett sétakocsin, vagy lóháton fedezhetik fel a környező erdőket, erdei utakat.

 • Városnézés Sopronban, Bécsben
 • Gyógyfürdőzés Hegykőn, Balfon, Sárváron, Bükön
 • Kastélylátogatás Nagycenken, Fertődön
 • Fertő-tavi fürdés és hajókirándulás
 • Síelés a közeli Semmeringen
Miért jó a Semmeringen síelni?

Nyugati szomszédjaink éppúgy szeretik ezt a varázslatos helyet, mint mi, magyarok. Ha igénybe veszik soproni szállásunkat, mi elvezetjük Önöket oda, ahol igazán élvezhetik a tél szépségét.

Semmeringen 1000-1360 méter között találhatjuk meg ezeket a remek pályákat, amelyek igen népszerűek a sí szerelmeseinek körében. Egyszerűen megközelíthető a semmeringi hágó, ezért is olyan közkedvelt.

Három különböző lifttel juthatunk el kiszemelt sípályánk tetejére. Minden tudás szintnek megfelelő pálya rendelkezésre áll az abszolút kezdőtől egészen a profiig. Rendkívül jól karbantartott, nívós sípályák várják az idelátogatókat a különböző nehézségi szinteken, 14 km hosszan. Emellett itt lehetőség van az egyedülálló éjszakai síelésre is, amely különleges élményt biztosít. Síelőknek, szánkózóknak is remek kikapcsolódás.

Ha soproni szállást keresnek és minket választanak, igény szerint, csoportos látogatás során szívesen elkalauzoljuk Önt és csapatát erre a csodálatosan szép és a térségben egyedülálló sípályához. Itt azok is megtalálják a megfelelő szórakozást, akik nem vágynak síelni, de a csapattal tartanának a felfedezőúton.

A Vadvirág Panzió soproni panziója mindenben áll rendelkezésére, foglaljon szállást még ma, nehogy lemaradjon az időpontról!

Érzékek kényeztetése

Kóstolással egybekötött látogatás a Harrer Csokoládéműhelyben

A Harrer Csokoládéműhely 2009-ben nyitotta meg kapuit az érdeklődők és édesszájú vendégei előtt. Különleges élményt nyújt a csokoládé szerelmeseinek és betekintést enged a gyártás világába.

Az osztrák cukrászdinasztia remekei és a készítési folyamat megtekintése kiváló programlehetőség az egész család számára! Ehhez nem kell mást tenni, mint bejelentkezni a kóstolóra, melynek része:

 • Különféle csokoládé különlegességek kóstolására van lehetőség.
 • Friss gyümölcsöket látogathatnak csoki szökőkútba a látogatók.
 • Egy finom csokoládéitalt is el lehet fogyasztani.
 • A felnőttek részére pezsgő kóstolása trüffelgolyóval.
 • Egy kisfilm megtekintése a csokoládé készítéséről.
A Vadvirág Panzió és Étterem különleges csomagajánlattal várja vendégeit, amely tartalmazza a Harrer Csokoládéműhely látogatását és a kóstolót. A csokoládékóstolásra naponta kétszer nyílik lehetőség és 40 féle finomság várja az érdeklődőket. Továbbá a csomagot választó vendégeink részére csábító édességet készítünk be A Panziószobába.

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és foglaljon még ma!

Sétakocsikázzon Sopronban!

Az egész éves rohanásban jól esik egy kicsit megpihenni, elutazni egy nyugodt helyre és elfelejteni a munkahelyi stresszt. Remek kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk a soproni Vadvirág Panzió & Étteremben a pihenésre, legyen szó wellness részlegünk szolgáltatásairól, vagy egy pihentető sétakocsikázásról családjával, barátaival, munkatársaival.

A sétakocsikázás hatalmas élményt jelenthet azoknak, akik a város zajában élnek nap, mint nap és ritkán élvezhetik a természet közelségét. A sétakocsikázás családi születésnapok, névnapok, nyaralás, csapatépítő tréningek, vagy akár osztálykirándulások felejthetetlen élménye lehet. A Vadvirág Panzió & Étteremben esküvő szervezésére is lehetősége nyílik, így a jegyes pár számára is nagy élményt jelenthet lovaskocsin megérkezni a ceremónia helyszínére.

Ha Ön is szeretne emlékezetes élményeket nyaralása során, válassza a sétakocsikázást A Panzió Vadvirágban, Sopronban! Kapcsolódjon ki Panziónkben, tekintse meg a város nevezetességeit és próbálja ki egyedi programjainkat családjával, barátaival, munkatársaival! Várjuk szeretettel Sopronban!

Aktív pihenés Sopron környékén!

Szeretne elutazni? Úgy érzi, itt az ideje, hogy kiszakadjon a mindennapokból és elvonuljon egy olyan helyre, ahol feltöltődhet?

Akkor Önnek a Vadvirág Panzió & Étterem-re és szolgáltatásaira van szüksége!

Amikor az ember pihenni indul, alapjában véve két fő irányvonalat követhet. Az egyik, hogy átadja magát a wellness élményének és kényeztetéssel, pihenéssel tölti az időt. A másik forma az aktív pihenés, mely legalább annyira hatásos módszer, mint az előbbi. Egy nagy séta, kirándulás, vagy akár egy kerékpártúra kiválóan alkalmas arra, hogy felfrissüljön, felüdüljön, miközben értékes élményekkel gazdagodik.

Ez lebegett szemünk előtt akkor is, amikor úgy döntöttünk, szolgáltatásainkat olyan aktív pihenési lehetőségekkel bővítjük, mint a lovaglás, vagy a kerékpározás. A Panzióben 10 kerékpár áll a vendégek rendelkezésére, melyek kiválóan alkalmasak arra, hogy Ön felfedezhesse a környező erdőket, tájakat.

Aktív pihenésre vágyik? Keressen fel minket még ma, és érdeklődjön szabad szobáink felől!

aktív pihenés

Ősz Sopronban

Ősszel vége a vakációnak, mindenki visszatér a régi kerékvágásba, a dolgos hétköznapokhoz, kezdődik az iskola is. Ez a kép nagyon unalmasan hangzik ugye? Ne kövesse a tömeget és induljon el kikapcsolódni ősszel!

Nem véletlenül választják sokan ezt az időpontot az utazásra, hiszen ilyenkor már vége a főszezonnak, nem kell a többi turistát kerülgetni, kitenni magunkat a tömeg bosszantó jelenségének és a hőmérséklet is gyakran igen kellemes.

Látogasson el Sopronba ősszel és fedezze fel a város szépségeit! Szálljon meg a Vadvirág Panzió & Étteremben és próbálja ki szolgáltatásainkat, élvezze A Panzió vendégszeretetét!

A hűvösebb időben nincs is jobb egy kellemes szaunánál vagy egy masszázsnál a wellness részlegben, de ha az aktív kikapcsolódás híve, nálunk erre s számos lehetősége adódik. Lovagoljon a környéken vagy túrázzon az erdőben és gyönyörködjön a színes falevelekben! Egyesek szerint Sopron főtere ősszel a legszebb. Sétáljon a városban és látogassa végig a múzeumokat.

Látogasson el Sopronba ősszel is, és szállást keres a városban, forduljon hozzánk bizalommal!

őszi utazás Sopronba

Sopron télen

A nyárnak vége, de ez nem jelenti azt, hogy most már le kell mondanunk a kikapcsolódásról és a szórakozásról. Ne aggódjon, nem kell egy teljes évet várnia a következő nyaralásig, hiszen nemsokára itt a tél, mely számtalan program lehetőséget kínál kis hazánkban is.

Nem kell ahhoz elhagynia az országot, hogy képeslapba illő havas tájakat találjon, hiszen országunk is bővelkedik az ehhez hasonló természeti szépségekben. Látogasson el Sopronba és élvezze a tél nyújtotta lehetőségeket!

Tegyen egy nagy sétát a ropogós hóban vagy mássza meg családjával, barátaival a környező helyeket, úgy, hogy fehér hó borítja be az erdőket. Sopron városa ilyenkor sem alszik, hiszen télen is gondol a turistákra és változatos programokkal várja a kikapcsolódni érkezőket. Járja be a történelmi város romantikus utcáit és álljon meg egy kedves árusnál zamatos forralt bort kortyolgatni, míg erőt gyűjt a következő nevezetesség megtekintéséhez.

Tervezze meg már most téli utazását! Ha szállást keres Sopronban, nálunk jó helyen jár! A Vadvirág Panzió & Étterem ősszel és télen is mindenkit szeretettel vár!

téli utazás Sopronba

Aktív téli kikapcsolódás Sopronban

Hazánkban is egyre népszerűbb időtöltéssé és szokássá kezd válni a téli kikapcsolódás és utazás lehetősége, amely a rohanó és stresszes hétköznapok után igazán élmény dús és pihentető feltöltődést kínál mindenki számára. A téli kikapcsolódások egyik igen közkedvelt ágazatát a különféle wellness szolgáltatások kínálják, melyek testi-lelki felüdülést biztosítanak, azonban az aktív pihenés szerelmesei számára is remek választás lehet a téli szabadság.

Sopron és környéke számtalan aktív kikapcsolódási formával és széles programkínálattal várja az ide látogatókat, melyek között a téli lehetőségek igen széles palettán mozognak:

 • A legnépszerűbb téli kikapcsolódás a síelés és egyéb téli sportok lehetősége, melyhez Sopronban és környékén, valamint a közeli Ausztriában is számos lehetőség kínálkozik.
 • A téli lovas programok között igazán romantikus vagy sportos lehetőségek is adódnak, például hó esetén a lovas szán kipróbálása, tereplovaglás, stb.
 • A téli természetjárás igazán különleges élmény lehet minden korosztály számára, hiszen hazánk téli tájai és vadállománya rengeteg látnivalót kínál.
 • Számos egyéb aktív kikapcsolódási lehetőség.

Válassza Sopron lenyűgöző tájait téli kikapcsolódásához és legyen a vendégünk a Vadvirág Panzió & Étteremban, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

aktív téli kikapcsolódás Sopronban

Csoportoknak szóló programok


Az Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Panzió & Étterem

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Panzió & Étterem Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Panziónk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon. Elérhetőségünk