Vadon Lovas Club

Vadon Lovas Club

Ha kellemes környezetben, élménygazdag napot szeretne családjával, barátaival eltölteni, látogasson el hozzánk!

Az Alpok lábánál, gyönyörű erdőkben, tiszta, érintetlen környezetben kirándulhat, kerékpározhat, lovagolhat, kocsikázhat, télen szánkózhat. Kellemes időtöltés a Sopron környékére látogatóknak, turistacsoportoknak és a Sopronon átutazóknak.

A Vadon Lovas Club az Alpok lábánál Ágfalván, Soprontól 4 km-re, Bécstől 50 km-re található. A klub 24 ha területen fekszik, ahol 50 állású európai normáknak megfelelő istálló, 1.350 m2-es fedeles lovarda, karám, ugrópálya, mesterséges tó, játszóerőd, nádfedeles piknik sarok áll a vendégek rendelkezésére. A 250 fős pikniksarok felszereltsége: kemence, grillező, szallonasütő, nyárs, bogrács, bográcsfőző hely, tüzelő, náddal fedett vendégtér, játszóerőd, játszótér. A hely bérelhető különböző baráti, családi és vállalati rendezvényekre.

A lovastanya területén megtalálható az őshonos háziállatok egész sora pl. magyar szürkemarha, rackajuh, melyek megtekintése felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt nagy élményt jelent, akár egy hétvégi program keretében is.

A Vadon Lovas Club nívós programokkal szeretettel várja látogatóit. Programjaink között csikós bemutató, folklór műsor, cigányzene és egyéb érdekes ajánlat szerepel.

A Vadon Lovas Club-ra a magyaros vendégszeretet és a házias ételek jellemzők. A hozzánk érkező csoportokat pálinkával és meleg pogácsával fogadjuk. Azon látogatókat, akik a szabad teraszunkra vágynak nádfedeles büfénk várja hideg-meleg ételekkel. Akik a komfortot részesítik előnyben, azokat éttermünkbe invitáljuk.

Szolgáltatásaink közé tartozik ezen kívül, hogy számos más soproni, Sopron környéki, ausztriai időtöltési lehetőséget ajánlunk és szervezünk egy programcsokorba. A természetjárástól a városnézésig, a kastélylátogatáson át a Fertő-tavon való hajókázásig széles palettából választhatnak turistacsoportjaink. Szállásigényeik megoldásánál is szívesen állunk rendelkezésükre.

Lovas programok Sopronban

Különleges kikapcsolódásra vágyik? Felejtse el az unalmas heverészést a parton, és ha a múzeumokhoz sincs kedve, válasszon valami aktív és érdekes programot, jöjjön el hozzánk és próbálja ki lovas túráinkat!

A lovaglás egyedülálló és ősi élményét kínáljuk, modern köntösben. Hozza el családját és ismertesse meg gyermekeit ezekkel a gyönyörű négylábú állatokkal, hadd ismerjék meg milyen a természetben, igazi lovon túrázni. Jöjjenek el az év bármely szakában és járják be Sopron vadregényes tájait, úgy, ahogy még sosem tették. A lovak egyedülálló módon érzékeny és intelligens állatok, közelségük jótékonyan hat az ember lelki és pszichés kondíciójára egyaránt. Tapasztalja meg ezt az élményt a mi állatainkkal, gyakorlott oktatóink felügyelete alatt!

A Vadvirág Panzió & Étterem vendégszeretete Sopron szerte híres, így tökéletesebb szállást keresve sem találhatnak, miután jólesően elfáradtak az egész napos lovaglásban.

Foglaljon szállást és időpontot és ne maradjon le egy igazán meghatározó élményről! Látogasson el Sopronba és legyen gazdagabb egy felejthetetlen kalanddal!

lovas programok Sopronban

Lovak és emberek

Szeretné, ha ez a nyaralás más lenne, mint a többi? Akkor látogasson el az ország nyugati csücskébe és ismerje meg a Vadvirág Panzió & Étterem sokoldalú programját, időzzön Sopronban és kapcsolódjon ki aktívan!

A Vadvirág Panzió & Étterem a változatos szolgáltatások mellett lovas foglalkozásokkal is várja vendégeit, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt életre szóló élményt kínálnak.

A lovak közelsége több szempontból is varázslatos hatással van az emberre. A lovaglás javítja a tartást, erősíti a láb és a törzs izmait, ugyanakkor feltölt energiával és pozitív gondolatokkal. A lovakat régóta használják terápiás célokra, mert ezek az okos és gyönyörű állatok közelsége segítséget nyújthat különböző pszichés problémák, viselkedésbeli zavarok, lelki gondok kezelésében. A lovaglás során egy-egy alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az alany önbizalma növekedjen, javuljon a kommunikációja mások felé és friss életöröm töltse el az embert. Egy stresszes, gondokkal teli év kipihenésére is alkalmas a lovaglás és a különböző lovas programok.

Élvezze a lovaglást és a különféle izgalmas programokat! Próbálja ki, milyen a Vadvirág Panzió & Étteremben nyaralni, és foglaljon szobát soproni szállásunkon!

lovas programok Sopronban

További információk
panzió Sopron panzió Sopron panzió Sopron panzió Sopron


Az Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Panzió & Étterem

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Panzió & Étterem Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Panziónk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon. Elérhetőségünk