Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Rendezvények lebonyolítása

Rendezvény szervezés
Íjász európa es világ bajnokság
Családi Lovas Nap-lovas verseny
Kutya agility versenyek
Válassza A Panzió Vadvirágot Ágfalván!

Lovasklubbunk több éve hazai és külföldi nívós rendezvények, sportversenyek, IPA motoros találkozók, ikerfesztiválok, futófesztiválok, gesztenyefesztiválok helyszíne. 1000 főig tudunk rendezvényt tartani, amelyek között kiemelkedő a 3D íjászverseny, díjugrató lovasverseny és több európa és világbajnokság.

50 beállásos kempingünk várja a természetkedvelő vendégeket, ahol nemcsak a friss alpesi levegő, hanem a környék panorámája is gyönyörködtető.

A kempinghez jacuzzi, szauna, mosdóval, tusolóval és 220V-os csatlakozási lehetőség tartozik.

Referenciák

  • Magyar Íjász Szövetség - Íjász Európa Bajnokság
  • Hunnia Rex Németjuhász Kutya Egyesület Sopron-Ágfalva Helyi Szervezte
  • International Police Assositation IPA Motoros Találkozók (2010, 1013)
  • Futófesztivál – Ágfalva Község Önkormányzata
  • Gesztenye Fesztivál
  • Ikerfesztivál
Szervezze hozzánk csapatépítő tréningjét!

Elérkezett a tavasz, most töltődünk fel a téli hidegek után. Nincs is jobb időpont a csapatépítő tréning megszervezésére! Munkatársai biztosan kimerültek a karácsonyi hajtásban, most megünnepelhetik a tavalyi évben elért sikereket. Sopron szépsége remek módja a kikapcsolódásnak és a munkatársak közötti kapcsolatok építésének.

A Vadvirág Panzió és Étterem számos szolgáltatása közül választhat a csapatépítésre. Legyen egy közös kirándulás, kerékpározás a szabadban, esetleg egy Fertő-tavi hajókirándulás. Házi pálinkával és pogácsával várjuk Önt és munkatársait! Ezután megtekinthetik tradicionális csikós bemutatónkat, amellyel betekintést nyerhetnek a magyarok ősi hagyományaiba.

Ha több napos tréninget szerveznek cégével, nálunk lehetőségük van megszállni és kellemes napokat eltölteni. 36 fő részére biztosítunk klimatizált kétágyas szobákat, ahol kipihenhetik a munkahelyi fáradalmakat. A szobákhoz természetesen külön fürdőszoba, minibár, internet hozzáférés és televízió tartozik. Éttermünkben lehetőség van az Ön által szervezett tréning és megbeszélések lebonyolítására is.

Ha Ön is szeretné meglepni munkavállalóit egy minőségi szórakozással egybekötött pihenéssel, válassza Panziónket a csapatépítő tréning helyszínéül!

csapatépítő tréning

Rendezvények A Panzió Vadvirágban

endezvényt szervezne, de még nem talált hozzá megfelelő helyszínt? A soproni Vadvirág Panzió & Étterem éppen megfelelő Önnek és meghívottainak egy rendezvényre, a program végeztével pedig lehetőségük van éttermünkben egy kellemes ebéd vagy vacsora elköltésére és egy kis pihenésre Panziónkben. 100 fő befogadására alkalmas rendezvénytermünkkel várjuk az érdeklődőket, emellett a parkolóhelyet biztosítjuk vendégeinknek.

A rendezvényszervezés nem könnyű feladat, hiszen számos dologra oda kell figyelni. Ha rendezvényt tart, biztosítani kell a helyszínt és a megközelítést. Pontos tervet kell készíteni arról, hogy szeretne-e előadást, milyen ételeket, italokat szolgáljanak fel, milyen legyen a dekoráció és még számos más kérdésben. A helyszín berendezését az Ön igényei szerint vállaljuk, előzetes egyeztetés alapján megvalósítjuk ötleteit.

Ha Ön sem tudja még, hová szervezze rendezvényét, válassza a soproni Vadvirág Panzió & Étteremot! A nyugodt, kiegyensúlyozott környezet, a csodálatos táj bárki számára kellemes időtöltést jelent! Keressen fel minket ötleteivel!

rendezvényszervezésAz Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Panzió & Étterem

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Panzió & Étterem Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Panziónk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon. Elérhetőségünk